nedeľa 22. mája 2011

dilema


Tak neviem čo tu s týmto ďalej. Len to tu bezradne premiestňujem, zvačšujem, zmenšujem, neviem čo s tým. Pokračovať? Odstrániť? Nechať pomaly skonať? Niežeby som nevarila. Varím viac než kedykoľvek v mojom živote. Skor je to o tom, že nie je čas na fotenie. Alebo možno je. Možno som len lenivá. A unavená. Možno neviem ktorým smerom by sa to tu malo pohnúť...  Tak neviem... Zavrieť krám? 

Hm... we will see.


14 komentárov:

Ivana povedal(a)...

Čoby si zatvárala? Ale, úplne ťa chápem :). Všetko má svoj čas a na únavu pri malom dieťati si doteraz pamätám :).Viki, je to len a len na tebe, hlavne ,aby si sa z toho tešila a relaxovala. PS: Keď pripravujem tvoju Kôprovú omáčku, spomeniem si, že to mám od tej šikovnej Viki, ktorá k tomu ešte perfektne fotí!

Silvi povedal(a)...

Doufám, že nezavřeš a vrátíš se v plné síle! Tvůj blog mám moc ráda a ráda podle něj vracím. Pěkný den. Silvi

Martina povedal(a)...

Viki, určite nič nezatváraj, bolo by mi to veľmi ľúto a určite nielen mne... Tvoj blog je úžasný a veľmi inšpiratívny. Niekedy sa človeku skutočne nič nechce a hľadá, poznám to tiež .... nechaj tomu iba čas, každý prechádzame určitými obdobiami v živote, keď občas zastagnujeme - to sa stáva. Ale potom opäť ráno zasvieti slnko a pošteklí svojimi teplými lúčmi ....

Maya povedal(a)...

Urcite nezatvarat!!! Alebo, docasne zatvorit, zrekonstruovat a opat velkolepo otvorit ;o)

Jana Koh. povedal(a)...

Tak já bych tedy, ehm, byla spíše pro variantu "znovuotevření":o) Když se na PC objevilo, že Ham Ham má nový příspěvek, poskočila jsem radostí. Tak věřím, že budu moct skákat do aleluja, třeba časem, ale budu:o) Hezké chvíle s rodinou a užívej! J.

Andrea R. povedal(a)...

Tiež som rozmýšľala kam sa Viki stratila. Budem rada ak sa to opäť reštartuje:)Hlavne aby si ty a tvoja rodinka bola spokojná:)

Unknown povedal(a)...

ale nezatvaraj, daj pauzu a mozno sa v tom zase najdeS!

Lenka povedal(a)...

Ahoj Viki, nedávno jsem objevila tvůj blog a včera jsem si v práci "vyšetřila" trošku času na to, abych si přečetla pár článků...no, nebudu chodit kolem horké kaše a přiznám se narovinu, přečetla jsem ho skoro celý (doufám, že to nečte můj šéf :-) a dnes jsem s nadšením dočetla zbytek. Píšeš nádherné články, které se čtou jedním dechem, fotky jsou přímo božské. Přeju ti hodně síly, moc ráda bych četla další a další články a recepty, které jsou pro mě neskutečně inspirativní :-)

Natali povedal(a)...

krasne fotky a krááásny blog !!!

Natali povedal(a)...

A určite neruš blog ..bola by to velká škoda lebo si šikulka ...len tak ďalej

Archaa povedal(a)...

Viki, nezatváraj, príde lepsí cas a vrátis sa...mam tvoj blog rada!!!

catja povedal(a)...

Ahoj Viki,
nezavírej krám! Já mám taky vždycky období, kdy moc nebloguju (třeba teď) a jen nakukuju k ostatním... To mě pak zase navnadí a mám chuť pokračovat :-) Přeju tu správnou náladu k vaření, tvoření a třeba i blogování, catja

vanilka povedal(a)...

Viki,to nám nesmieš urobiť, čo my tu bez teba budeme?

Amelie povedal(a)...

Nezavírat, nerušit, vařit a fotit...Jsou tu prima recepty. :-)

Bookmark and Share