utorok 28. októbra 2008

Rozlúštenie hádanky: vidlička na špagety

Hádanka to bola asi dosť ťažká. Sama by som asi neprišla na to, akú papanicu môžete do seba "nahadzovať" touto šikovnou a trochu asymetrickou vidličkou.

Rozlúštenie je tu: sú to všeobecne obľúbené špagety, prípadne iné cestoviny,
ktoré je potreba na vidličky neustále namotávať. Je to vynález Japoncov, ktorým sa asi nepozdávalo duo lyžička - vidlička. Riešenie je to šikovné, no neviem či by som si na tento nástroj vedela zvyknúť. Pri jedení špagiet je totiž pani lyžička mojou neodbytnou spolupracovníčkou :-). A čo Vy?

P.S.: Bohužiaľ, sa mi podarilo niekde zapatrošiť link, cez ktorý som sa k tomuto zázračnému nástroju dopracovala. Dúfam, že sa mi ho podarí niekde dohľadať, neskôr ho doplním. Ešte dodávam, že "super" vidličku u nás nedostať. Je však možné si ju objednať cez web stránku výrobcu, avšak len v tom prípade, keď viete čítať a písať japonské znaky .-).

6 komentárov:

Cutie povedal(a)...

Aháááá:-) Takovou vidličku na špagety chci taky!

Unknown povedal(a)...

Cutie,

posnažím sa vyhrabať ten link na ten japonský e-shop :-) Nepoznáš niekoho, kto vie po japonsky ? :-)))

Anonymný povedal(a)...

Viki, to je ale kulišárna! Já špagety jen vidličkou a do půl těla. Baví mě to nejvíc s rajčatově zbarvenými omáčkami:)))
Terezka

Unknown povedal(a)...

Terezka: :-))) ja som sa naučila jesť špagety s lyžičkou a vidličkou v Bratislave. Moja spolubývajúca bola vegetariánka a každý druhý deň varila za hrniec špagiet, takže špagetový výcvikový tábor :-)))

Anonymný povedal(a)...

Viki, já to taky zvládám se lžící a vidličkou. Ale frajeřina je vynechat tu lžíci. To to pak lítá :)
Terezka

Anonymný povedal(a)...

vidlička se lžící je barbarství, pokud se nejedná vysloveně supertekutou omáčku:)
m.

Bookmark and Share