utorok 1. novembra 2011

omrvinky

moji milí. som úplne bez hlasu. len šeptám. nini z toho má strašnú srandu a ja som prišla na to, že šepkanie budem praktizovať. špeciálne ak budem nahnevaná. totiž keď šeptám, nemožem ani zvyšovať hlas. a to mne ako vysoko cholerickej osobe je jedine na osoh...  do kuchyne si chodím len pre mega dávku C vitamínu. ešte aj čaj mi robí milovaný manžel. cviklový a dyňový koláč, na ktorých prípravu som sa toľko tešila, nakoniec vyšumeli do neznáma. neviem kedy budem fit. dúfam, že čoskoro. tak sa snažím realizovať aspoň virtuálne. mám pre vás dve malé milé veci, ktoré potešia. mňa teda tešia nesmierne. dúfam, že pričarujú trošku radosti aj vám...

OMRVINKA n.1 : keďže obrázkov jedla, nad ktorými možeme slintať na obedňajšej pauze v práci nikdy nie je dosť, tak tu máte!  ak je chuť, navštívte ma aj tu. obrázky síce nie sú moje, ale baví ma ich hľadať a pátrať. alebo sa len tak pozerať. kochať. snívať. nič náročného. len rolovať. ak chcete viac kliknite prosím na obrázok :-)


OMRVINKA n.2 : nedávno som objavila tento senzačný blog o detských knihách - http://maaristaan-detskakniha.blogspot.com/. lebo my doma milujeme knižky. a prišlo mi užitočné a pekné objavovať, písať a informovať o všetkom peknom tom voňavom, šušťavom a farebnom. o ilustráciách, v ktorých sa možeme strácať, príbehoch, do ktorých možeme vstupovať. požiadala som teda zakladateľa maaristaana, či by som nemohla svojím skromným prispieť aj ja. a prešla som! takže odteraz moje reči o knižkách nájdete i tam. verím, že budeme inšpiratívnymi a že pomožeme rodičom s našimi knižnými tipmi.



3 komentáre:

Ilona Ř. povedal(a)...

Viktorie ,
to je dobře, že jste ztratila jen hlas, který při psaní příspěvků vůbec nepotřebujete ;-)
Tak přeji aby jste ho brzo našla a byla zase fit :-)
A blog Maaristaana jsem také nedávno objevila spolu s dětskými knížkami a myslím, že je přínosné i pro nás matky si přečíst , jak to rodičovství cítí chlap a když je ještě zběhlý v dětské literatuře, nemá to chybu :-)

michaela povedal(a)...

vyborny tip :) aj my mame doma takmer 2-rocnu micku a knihy patria medzi nase najnaj!

littlecookingdiary.blogspot.com

Amelie povedal(a)...

I mně se blog moc líbí.

Bookmark and Share