tag:blogger.com,1999:blog-6938669131717199487.post1993244010381072226..comments2023-03-20T13:51:42.300+01:00Comments on Ham Ham: Moje kurča na perinkeUnknownnoreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-6938669131717199487.post-52217369894364973102008-09-30T14:56:00.000+02:002008-09-30T14:56:00.000+02:00germa, ten recept je mňamózny! pripomína mi leto -...germa, ten recept je mňamózny! pripomína mi leto --- v nedeľu ukuchtím... drahý milujem olivy, tak ho poteším :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12540537445389896324noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6938669131717199487.post-83985651814841783992008-09-30T13:17:00.000+02:002008-09-30T13:17:00.000+02:00moje najobľúbenejšie je:http://germa-vari.blogspot...moje najobľúbenejšie je:<BR/>http://germa-vari.blogspot.com/2006/07/germina-talianska-neden-lahdka.html<BR/>skús.germahttps://www.blogger.com/profile/03759567299770495909noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6938669131717199487.post-10702794464495874602008-09-26T06:39:00.000+02:002008-09-26T06:39:00.000+02:00No tak to je prima, navíc moje holčička se jmenuje...No tak to je prima, navíc moje holčička se jmenuje Viktorka, tak to máme pěkně propojené:)<BR/>TerezkaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6938669131717199487.post-19701397267632540412008-09-25T23:15:00.000+02:002008-09-25T23:15:00.000+02:00Jana: ďakujem za milé slová. Pipka s kmínom a soľo...Jana: ďakujem za milé slová. Pipka s kmínom a soľou sa robí tu v Čechách dosť často. Všimla som si, že väčšina gazdiniek má túto obdobu kuraťa veľmi v obľube. Daj vedieť ako Ti chutilo, keby si náhodou vyskúšala kura na perinke :-)) <BR/><BR/>Terezka: fíííha, všetci býci? paráda! Tak ja som tiež do party --- tvrdohlavý býk milujúci svoje bruško --- teší ma :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12540537445389896324noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6938669131717199487.post-20924292501780823012008-09-25T22:05:00.000+02:002008-09-25T22:05:00.000+02:00Viky, děkuji za děti:)ono jim také nic jiného nezb...Viky, děkuji za děti:)<BR/>ono jim také nic jiného nezbývá, když jsme spolu jen my tři, že...<BR/>Navíc jsme všichni Býci, takže máme tu "poživačnost" v krvi. Ovšem také tvrdohlavost, na což teď dost narážím, bohužel i u jídla...<BR/>Zdravím do Blavy.<BR/>TerezkaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6938669131717199487.post-90980374675014739252008-09-25T20:42:00.000+02:002008-09-25T20:42:00.000+02:00Viki, tak to je bomba! Já peču kuře jen se solí a ...Viki, tak to je bomba! Já peču kuře jen se solí a kmínem, bez příkras. A obvykle ho nepeču celé. Nejčastěji jen stehna. Někdy odkrojím prsa, která použiji na něco jiného, a zbytek kuřete "rozplácnu na plocho". Ten Tvůj zázrak s jablky a citrónem určitě někdy spáchám s celým kuřetem(ale bez petržele - ta by mi tam asi trochu vadila). Vypadá to fakt moc jedle.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6938669131717199487.post-11451660834009908962008-09-25T16:18:00.000+02:002008-09-25T16:18:00.000+02:00Viki: u nas jednoznacne fici ryby a hovezi, v tesn...Viki: u nas jednoznacne fici ryby a hovezi, v tesnem zavesu jehneci, sem tam teleci, a opravdu jen velice zridka kureci a jeste mene casto veprove. <BR/>ad vyroba v EU: jedna se o tu velkoprodukci, je to dost otres, obrazky ke stazeni byly jeste nezny :( Ale nic moc s tim clovek neudela, pokud nezmeni svuj celkovy pristup. Abych plytvani omezila na minimum, snazim se vymyslet, co kdy varit a pak podle toho nakupovat a hlavne nechodim do obchodu hladova :) Samozrejme ne vzdy se zadari, ale delam co muzu :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6938669131717199487.post-10312626572662146092008-09-25T14:26:00.000+02:002008-09-25T14:26:00.000+02:00Terezka: gratulujem k drobčekom, ktorí budú zaiste...Terezka: gratulujem k drobčekom, ktorí budú zaiste veľkí gurmáni, keď v 17. mes. baštia takéto dobroty! :-) s tým cesnakom je to vlastne pravda --- nedávno som čítala, že keď sa cesnak dobre upečie tak ho stačí prezerať a lyžičkou povyberať sladunké kašovité vnútro. <BR/><BR/>Schnytlik: diky, už mi to tu chýbalo :-)) a aké mäso u vás doma "fičí"? btw som dnes čítala Tvoj aktuálny post o vyrobe EU a nebolo mi z toho dvakrát dobre... ale to je večný problém a myslím, bohužial, aj bude... mna v poslednej dobe dost trapi neuveritelne plytvanie ako surovinami tak jedlom, bohuzial, musim priznat aj vo vlastnej kuchyni... :-(Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12540537445389896324noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6938669131717199487.post-11387329389052108552008-09-25T14:08:00.000+02:002008-09-25T14:08:00.000+02:00Viki vitej zpet! :)A hned s takovou bombou :) U na...Viki vitej zpet! :)<BR/>A hned s takovou bombou :) U nas pipina moc uspech nema, ale kdyz uz se mi ji podari na stul propasovat, tak jen peceny uplne nasucho, ev. na houbach a pak v nejaky mnamce ala india :)))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6938669131717199487.post-21898265486149111662008-09-25T11:55:00.000+02:002008-09-25T11:55:00.000+02:00Viky, právě, že ne, on ten česnek, jak pečením změ...Viky, právě, že ne, on ten česnek, jak pečením změkne a zesládne, pěkně ladí s těmi švestkami, fakt je to dobrota a děti si na tom pochutnaly také, a to je jim, dnes přesně, 17měs.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6938669131717199487.post-90849122722040381692008-09-25T09:50:00.000+02:002008-09-25T09:50:00.000+02:00Ahoj Terezka, tak práve som nahliadla do Tvojho ch...Ahoj Terezka, <BR/><BR/>tak práve som nahliadla do Tvojho chutného blogu a musela som ho po cca 5 minutách zavrieť, nakoľko pri pohľade na Tvoje nočky a morku so švestkami mi straaašne začalo škŕkať v brušku! :-) Tak som len pevne zvierala šálku s čiernym čajom v ruke a snívala o lievancoch :-) Tá morka vyzerá grandiózne! Všetka česť :-) Len ma zaujíma: nebije sa chuťovo cesnak a švestky?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12540537445389896324noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6938669131717199487.post-13915674172109550412008-09-25T07:18:00.000+02:002008-09-25T07:18:00.000+02:00Ahoj Viky,sladká chuť jablek se musela krásně snou...Ahoj Viky,<BR/>sladká chuť jablek se musela krásně snoubit se zemitou chutí mrkve a petržele, to vše korunováno bylinkami...<BR/>Já jsem pro změnu kombinovala podobným způsobem krůtu se švestkami, limetkou a česnekem.<BR/>Koukni ke mně na blog, recept je tam v celé své kráse.<BR/>Terezka<BR/>tege.blog.czAnonymousnoreply@blogger.com